Kalvo-oikominen, Seinäjoki

Kalvo-oikominen on helppo, huomaamaton ja käytössä miellyttävä tapa korjata hampaiston purentavirheitä.

Hampaittesi mukaan yksilöllisesti valmistetut läpinäkyvät kalvot muokkaavat hampaittesi asentoa tehokkaasti ja tarkasti. Purentavirheestä riippuen hoito kestää yleensä 5-12 kuukautta.

Helpompaa ja edullisempaa kuin perinteinen oikomishoito!

Ota yhteyttä »

INVISALIGN hoitoprosessi

Hoitosuunnitelma

Ensimmäisellä käynnillä hammaslääkäri ottaa potilaan hampaista jäljennökset sekä kuvat suusta ja kasvoista. Noin viikon kuluttua hammaslääkäri esittelee potilaalle hoitosuunnitelman. Siitä nähdään yksityiskohtaisesti hoidon eteneminen vaihe vaiheelta ja kaunis lopputulos. Kalvojen valmistaminen alkaa, kun potilas ja hammaslääkäri ovat hyväksyneet hoitosuunnitelman.

Oikomishoito

Kahden viikon kuluttua hoitosuunnitelman hyväksymisestä oikomiskalvot saapuvat hammaslääkärille. Seuraavalla käynnillä hammaslääkäri kiinnittää muutamien hampaiden pintaan pienet muoviset otepinnat. Näiden otepintojen avulla kalvo ohjaa hammasta haluttuun suuntaan. Tällä käynnillä saat mukaan kalvot 6-8 viikoksi. Kalvoja vaihdat kotona kahden viikon välein. 6-8 viikon välein on tarkastuskäynti hammaslääkärin luona, jolloin saat aina mukaasi kalvot seuraavalle viikolle.

Lopputarkastus ja retentio

Kun hoito on valmis, on vuorossa lopputarkastus. Samalla hammaslääkäri päättää millaisen retention lopputulos vaatii, jotta hampaat eivät lähde hakeutumaan takaisin. Yleisempiä retentiovaihtoehtoja ovat retentiokalvon käyttö tai retentiolanka hampaiston sisäpinnalle.

Varaa aika maksuttomaan hammaslääkärin tekemään arvioon!